Voor welke diensten kan ik bij jullie terecht?

Voordat we verder gaan, wil ik eerst wat achtergrondinformatie met je delen. Zoals vaak in de praktijk voorkomt, zijn er personen of bedrijven die werkzaamheden net iets anders uitvoeren dan oorspronkelijk afgesproken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, en het resultaat is dat er talloze oplossingen voor de klant zijn gecreëerd die min of meer naar eigen inzicht zijn opgezet, zonder uitgebreide communicatie (laat staan documentatie) met de klant. Het doel is immers om aan de wensen van de klant te voldoen.

Daarnaast komt het regelmatig voor dat een Proof Of Concept (POC) wordt gebruikt om bepaalde oplossingen uit te proberen, maar deze wordt dan als een productieomgeving beschouwd. De oorspronkelijke partij verlaat het pand en plotseling wordt de POC de productieomgeving waar diverse gebruikers dagelijks gebruik van maken.

Deze ontwikkeling heeft aan de ene kant positieve gevolgen voor BI Wooning B.V., aangezien dit meer werk met zich meebrengt. Echter, voor de klant kan dit vervelend zijn, omdat de klant zelf niet weet hoe alles precies werkt, maar wel dagelijks afhankelijk is van bijvoorbeeld rapportages.