Big Data Expo

aug 24, 2023

Big Data Expo

12 & 13 september, Jaarbeurs Utrecht

Hoe groot je data-uitdaging, -kennis of -ambitie ook is, Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil behalen uit data. Tijdens het tweedaagse event vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Laat je inspireren en adviseren door de 100+ exposanten over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips.

De Big Data Expo is hét #1 data-event van het jaar. Of je nu al een vergevorderde data-strategie hebt ontwikkeld of je organisatie juist de eerste stappen wil zetten richting een data-gedreven onderneming; Big Data Expo reikt jou de oplossingen om de volgende stap te zetten.

Alle data-oplossingen onder één dak

Een bezoek aan Big Data Expo helpt je antwoorden te vinden op al jouw datavragen. Geniet van al het moois dat BDE te bieden heeft: een breed scala aan datathema’s, een hoogwaardig lezingenprogramma met maar liefst 8 lezingenzalen en een keynote en 100+ innovatieve exposanten. Verbreed je netwerk, deel ervaringen & expertise en wie weet ontstaan er waardevolle samenwerkingen.