MDC Partners / Anju software

Ingehuurd door de vice president zelf oftewel de oprichter van MDC Partners die net overgenomen was door Anju software. De opdracht bestond eruit om een bestaand Power bi af te ronden voor fase 1 om vervolgens fase 2 te kunnen afronden.

Het betrof een power bi oplossing voor en van de klanten van MDC-partners (Stryker). Stryker heeft data gekocht van ziekenhuizen in Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Deze data geeft inzage in uitgevoerde DBC’s. een voorbeeld is hierbij het plaatsen van een nieuwe knie of een nieuwe heup.

Door deze data inzichtelijk te maken wordt er duidelijk hoeveel DBC’s er zijn. Een DBC waarbij er een nieuwe knie of heup geplaatst dient te worden geeft inzage in hoeveel knieën of heupen er zijn aangekocht door het ziekenhuis. Door nu de eigen verkoopdata tegen de inkoop van het ziekenhuis te leggen kan het potentieel worden berekend voor het ziekenhuis.

De ziekenhuizen hebben een geografisch locatie die geplot wordt op een map.

Zowel fase 1 als ook fase 2 zijn volledig uitgevoerd waarbij er sprake is van dimensioneel model in een SQL Server als ook in een OLAP (Analyse server).